Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Princ William dal Kate nemilosrdné ultimátum!
Zdielať na

Princ William dal Kate nemilosrdné ultimátum!

O manželskej kríze princa Williama (34) a vojvodkyne Kate (35) sa hovorí už dlhšiu dobu. Celá situácia zašla tak ďaleko, že William dal Kate nôž na krk. Dokonca aj sama kráľovná Alžbeta II. sa snaží páru všemožne pomôcť a riešiť ich rodinné problémy.

Vyzerá to tak, že rozprávkové manželstvo môže zachrániť jediná vec, ktorá priamo súvisí s Kate. Je iba na nej, či zachráni vzťah, ktorému veria milióny Britov a ľudí na celom svete.

Rovnaké trápenie ako Diana

Niekoľko rokov sa šepká, že Kate trpí poruchou príjmu potravy, čo by vysvetľovalo jej útlu postavu s absenciou ženských kriviek. Podľa zamestnancov Buckinghamského paláca Kate tvrdí, že žiadnu poruchu nemá. Oni si však myslia, že jedlo chodí tajne dáviť a trpí obávanou bulímiou.

Poruchou príjmu potravy trpela aj Williamova matka, tragicky zosnulá princezná Diana. Nie je preto zvláštne, že sa celá situácia princa dotýka o niečo viac. Je si vedomý, že v takom stave, v akom sa Kate momentálne nachádza, sa budúca kráľovná ukazovať nemôže a má o ňu patričný strach. 

​Preto jej mal dať na výber - buď sa pôjde liečiť, alebo podá žiadosť o rozvod. Snáď Kate pochopila, že reprezentatívny vzhľad je síce dôležitý, ale zdravie a manželstvo budúcej panovníčky je ešte dôležitejšie. O to viac, že má dve malé deti. Na Williamov návrh ísť sa liečiť údajne kývla.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie