Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Päťdesiat odtieňov jej vynieslo miliardy. Dobrý vkus si za ne ale nekúpi
Zdielať na

Päťdesiat odtieňov jej vynieslo miliardy. Dobrý vkus si za ne ale nekúpi

Autorka románov kombinujúcich červenú knižnicu so sadomachistickými praktikami opäť hviezdila. Mimoriadne vnadná spisovateľka sa predstavila na premiére druhého pokračovania Päťdesiatich odtieňov.

Naivná romanca s epickými erotickými scénami bola pre Eriku Mitchell alias E.L. James (53) trefou do čierneho. Z bývalej sekretárky sa vďaka trilógii o vášnivom vzťahu šedej myšky Anatastie s úspešným podnikateľom Christianom stala zámožná a veľmi vplyvná žena. Hrdo sa hlási k autorstvu literárneho bestselleru. Pre veľký úspech napísala aj pokračovanie s názvom Grey.

Hollywoodska adaptácia Päťdesiatich odtieňov šedej si síce pred dvoma rokmi vyslúžila posmešné reakcie a pozbierala päť Zlatých malín, v kine ale zarobila viac ako pol miliardy dolárov. Nastal teda čas na pokračovanie. Korpulentná spisovateľka a dvojnásobná mama sa predviedla na premiérach v Los Angeles, Madride a Londýne. 

​Na každú príležitosť si dala ušiť šaty na mieru. Je pravda, že sa spisovateľka topí v peniazoch, avšak o vkuse nemôže byť ani reč. Volí si nevhodné outfity, v ktorých vyniká jej nadštandardný objem. Autorke by určite neuškodilo, keby zlomok svojho bohatstva investovala do štylistu alebo výživového poradcu.

Súvisiace články

Najčítanejšie