Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Hana Gregorová EXKLUZÍVNE! Bulvár je krutý, priateľa nevydržiavam
Zdielať na

Hana Gregorová EXKLUZÍVNE! Bulvár je krutý, priateľa nevydržiavam

Hana Gregorová je známa tým, že bulvár nenávidí. Po smrti manžela, herca Radka Brzobohatého, si našla oveľa mladšieho priateľa. Odvtedy jej novinári nechcú dať ani na chvíľu pokoj.

Charizmatická herečka Hana Gregorová, ktorá po smrti manžela Radka Brzobohatého našla šťastie v náručí oveľa mladšieho muža Ondřeja, to nemá vôbec jednoduché. Hoci sa na začiatku vzťahu novým objavom všade chválila a rozkvitala, neustále otázky novinárov jej už poriadne lezú von krkom. 

Skutočná láska?

"Nechcem o tom hovoriť, lebo sa to rozmaže všade a čokoľvek poviem, sa úplne inak vysvetlí," posťažovala sa herečka. Nik jej nechce uveriť, že láska s mladým mužom môže byť skutočná. 

​O 32 rokov mladší Ondřej Koptík si vyslúžil prezývku zlatokop. Je známe iba jeho meno, vek, skutočnosť, že je rozvedený, pracuje u mobilného operátora a trošku sa podobá na Haninho zosnulého manžela. Šepkalo sa aj o tom, že Ondřej pokľakol a požiadal ju o ruku.

"Viete, všetko možné o mne napísali, ale nikto nepovedal, že by do mňa mohol byť naozaj zamilovaný. Ja viem svoje," povedala. 

Herečka vyzerá šťastne a hoci ju teraz čaká pravidelne dochádzanie z Prahy do Bratislavy, mladý partner ju sprevádzať nebude. Aspoň doma chce mať pokoj od bulváru. 

Súvisiace články

Najčítanejšie