Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Skupina IMT Smile pobláznila Tatry. Tásler hral unplugged
Zdielať na

Skupina IMT Smile pobláznila Tatry. Tásler hral unplugged

Opäť sa neuspokojili s klasikou a vymysleli niečo originálne. Kapela IMT Smile vytiahla gitary, saxofóny, klavír a vycestovala na turné. Ich treťou zastávkou bolo Štrbské pleso.

Z toho, čo si kapela pripravila pre návštevníkov koncertu, bolo vyvedené z miery aj publikum. So zatajeným dychom sledovalo, ako to Ivanovi Táslerovi a jeho chlapcom ide. Tento koncert bol naozaj neobyčajný.

Šašo

"Hrali sme len so živým klavírom. Iba akustika, tak ako sa kedysi robili unplugged koncerty," vysvetľuje člen kapely Miroslav Tásler. Ivan Tásler sa práve na takých koncertoch poriadne muzikantsky vyblázni a toto akustické turné ho neuveriteľne baví. Tak ako všetko, čo s hudbou v jeho živote súvisí.

"Vy si myslíte, že robím zo seba šaša 20 rokov? Ja hudbu proste milujem," vysvetľuje spevák Ivan Tásler.  Do Tatier sa kapela vždy teší, každý z iného dôvodu. "Ja mám astmu, tak ja mám dôvod a vždy sa to oplatí," hovorí Miro Tásler.

Má to zmysel

"Tu aj keď prší, tak to má zmysel," myslí si Ivan. "Toto je paráda, je to neuveriteľná, taká charizmatická až rodinná atmosféra," povedal fanúšik Miroslav.

Pozrite si reportáž redaktorky Márie Pavlíkovej, ktorá bola na koncerte IMT Smile:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie