Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kirschnerová (35) a Tásler (33) sú opäť spolu!
Zdielať na
Hudba

Kirschnerová (35) a Tásler (33) sú opäť spolu!

Keď sa v roku 1999 objavil v rádiách hit v Slepých uličkách v podaní Ivana Táslera a Jany Kirschner, pošuškávalo sa všeličo. Najdôležitejšie zo všetkého však bolo, že týmto dvom to spolu parádne ladí. A tak...

Cesty stálic slovenskej hudobnej scény Ivana Táslera a Jany Kirschner sa opäť spojili. Aj keď Jana žije prevažne v Anglicku, kde vychováva svoju dcérku a Ivan sa pred časom oženil, našli si títo dvaja k sebe znova cestu. Dôvod - spoločná pieseň.

V Slepých uličkách bola cover verzia starého hitu Mekyho Žbirku, no tento rok posunuli obaja interpreti svoju spoluprácu vyššie. Jana napísala text a spolu s Ivanom a Lukášom Kolivoškom k nej napísali hudbu. Pieseň má jednoznačný názov - Svoji. 

"Pieseň vznikla pred piatimi rokmi v  našom štúdiu Valec v Dúbravke. Stretli sme sa vtedy po dosť dlhej dobe a za jeden večer vznikla aj táto pieseň. Pravdepodobne to bude len singel, ktorý sa neobjaví ani na našom ani na Janinom albume," hovorí Ivan o piesni Svoji.

"Je to pieseň, ktorá vznikla z lásky a rešpektu k hudbe a muzikanstvu. Už som ani neveril, že sa niekedy ju podarí dokonciť . Som rád, že to vyšlo a že sme našli čas, keď sa to nekríži s Janinimi plánmni a ani s plánmi IMT SMILE.” dodáva Jana.

"Keď mi Ivan zavolal, aby sme to dokončili jediné, čo ma zaujímalo bolo, aby tam zostala tá energia a láska k hudbe, ktorá v nej bola na začiatku. Myslím, že sa to podarilo. Urobili sme pesničku plnú energie, dali sme do toho celé srdce a dúfam, že to rovnako zapôsobí na ľudí," dodáva Jana.

Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie