Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nové hudobné duo? Desmod a IMT Smile!
Zdielať na
Hudba

Nové hudobné duo? Desmod a IMT Smile!

Na slovenskej hudobnej scéne sú už mnoho rokov. Pravidelne sa striedajú v preberaní rôznych ocenení a ich fanúšikovské základne každým rokom rastú. Rovnako ako oni - skupiny Desmod a IMT Smile. Ak si myslíte, že si aj konkurujú a nenávidia sa za to, ste na veľkom omyle!

Na pódiu vedľa Kulyho sa postavil a zaspieval pieseň Lavíny Ivan Tásler z IMT Smile. Spoločne so skupinou Desmod totiž vyrazili na turné! Už raz, pred ôsmymi, rokmi takto spolu križovali Slovensko. Teraz si pre fanúšikov pripravili aj niekoľko prekvapení. "Niečo by sa malo udiať, alebo by sa mohlo, ale musí to byť spontánne," prezradil spevák Ivan Tásler.

Čosi podobné sa malo stať aj v opačnom garde, lenže Kuly sa na prvý koncert nenaučil domácu úlohu. "Slávnostne prisahám pred kamerou, že sa naučím text pesničky Nepoznám," sľúbil spevák skupiny Desmod Mário Kuly Kollár.

Tú by totiž mal on spievať s Ivanom a jeho kapelou. "Tieto kapely už spolu zažili všeličo. Poznáme sa ako ľudia a dôverujeme si. Ide nám to spolu dobre a preto ideme spolu hrať," vysvetlil Ivan Tásler.

Turné odštartovalo v Nitre a na obe kapely čaká ešte osem slovenských a tri české mestá. V každom z miest sa plánujú predviesť v plnej paráde. A keď sa vedľa postavili Ivan Tásler a Mário Kuly Kollár, dosť sa podobali. A čo na to oni? "Super, teraz by sme sa mali uraziť, lebo sa asi naráža na to, že máme nejaké tie kilá navyše a to nás spája," zavtipkoval Ivan.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie