Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
IMT Smile a Lúčnica spolu vystúpia na TopFeste, Tásler zaspieva v kroji
Zdielať na

IMT Smile a Lúčnica spolu vystúpia na TopFeste, Tásler zaspieva v kroji

Nečakané sa stane skutočnosťou! Skupina IMT Smile spolu s Lúčnicou sa už koncom tohto mesiaca spoločne postavia na festivalové pódium TopFestu. Predvedú, ako sa dá moderná hudba spojiť s folklórom. A bude to spojenie naozaj unikátne!

"To, že ideme opäť spolupracovať s Lúčnicou, je nielen úspech, ale aj veľká radosť, že to môžeme robiť," tvrdí člen skupiny IMT Smile Ivan Tásler. Takéto vystúpenia už totiž boli dve, no vždy v uzavretých halách a limitovanou kapacitou návštevníkov.

Na TopFeste sa predstavia v plnej paráde pod holým nebom tesne po západe slnka. Nielen Ivan, ale aj Lúčničiari sa už nevedia dočkať poslednej júnovej nedele. Iba kvôli tomuto vystúpeniu budú musieť organizátori špeciálne upraviť a spevniť pódium a namontovať naň pohyblivý most, na ktorom bude umiestená kapela.

Pod holým nebom

"Vždy nás lákala tá predstava, ako bude tento projekt vyzerať pod holým nebom," prezrádya Tásler. Pre IMT Smile je TopFest dobre známym festivalom, vystupujú tu pravidelne, no pre Lúčnicu to bude premiéra.

"Ja si myslím, že fanúšikovia to ocenia, lebo je to spojenie rockového a folklórneho, čo ich môže zaujať. Bude to niečo nové, netypické," myslí si Tásler.

Ani jedni, ani druhí sa reakcií vyslovene rockového a metalového publika neboja, práve naopak. Veria, že svojou originálnou šou zaujmú všetkých. A Ivan dokonca sľúbil, že aj on bude vystupovať v kroji.

Téme sa venuje redaktorka Alexandra Hinková:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie