Jasno
18°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Adam Ďurica dostal Zlatú platňu! Priamo vo vysielaní
Zdielať na
Hudba

Adam Ďurica dostal Zlatú platňu! Priamo vo vysielaní

Hoci je leto, spevák Adam Ďurica nezaháľa! Naopak, ide na plné obrátky. Spieva, koncertuje a stíha pripravovať aj nový videoklip. Už štvrtý z albumu Mandolína. Klip k piesni Predpoveď počasia vznikal ďaleko od Slovenska.

Nový videoklip k skladbe Predpoveď počasia je na svete. Klip vynikal viac ako tisíc kilometrov ďaleko. "Dôvodom bol výber nového režiséra, s ktorým sme doteraz nikdy nepracovali. On si vymyslel, že budeme robiť na najsevernejšom bode Nemecka - Kap Arkona," vysvetľuje spevák.

Ide o úplne posledný útes pri Baltskom mori. "Poslal nám tak krásne ucelený scenár, že sme si povedali, že ideme do toho," dodáva.

Náhodou objavil útes

Režisér pritom tento nemecký útes objavil, hoci tam nikdy nebol. Našiel si ho cez Google Earth. 

Klip točili niekoľko dní. "Videoklip k Predpovedi počasia je jeden z tých náročnejší. So mnou sa točilo jeden celý deň," hovorí Adam.

Predpoveď počasia je už štvrtý Adamov single z albumu Mandolína. "Ak by bol ďalší, nenahnevám sa," dodáva.

Mandolína

Na CD je 12 piesní. Titulná nesie rovnaký názov ako album. Ďalej sa tam nachádza Neľutujem, Láska-veda, Predpoveď počasia, Neviem plakať, Ticho či Hlúpy čas.

Album nahrával vyše roka hneď v niekoľkých hudobných štúdiách. Na vzniku sa podieľal aj Adamom brat Michal, ktorý album zmastroval.

Adam Ďurica ukázal svetu nový videoklip k piesni Predpoveď počasia. Priamo vo vysielaní si prevzal aj Zlatú platňu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie