Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Prekvapenie pre Adama Ďuricu: Koncertoval v dedine plnej Ďuricovcov!
Zdielať na
Hudba

Prekvapenie pre Adama Ďuricu: Koncertoval v dedine plnej Ďuricovcov!

Spomínate si na úsmevnú scénku zo známeho českého filmu o početnej rodine Hujerovcov? Takto podobne to vyzeralo v Brezovici na koncerte Adama Ďuricu. Známy spevák ani len netušil, že na východnom Slovensku je obec, kde má viac ako sto menovcov. V Brezovici, kde Adam Ďurica vystupoval, sa všetci Ďuricovci stretli a známeho speváka poriadne prekvapili.

Koncert na prvý pohľad, ako každý iný. No to, čo nasledovalo potom, ani známy spevák Adam Ďurica doteraz nezažil. Medzi priaznivcami pod pódiom bol takmer každý druhý jeho menovec.

Odkiaľ pochádza názov obce Brezovica, je azda každému jasné, ale kde sa vzalo meno Ďurica to netušia ani jeho nositelia. A pritom je ich v tejto dedine neúrekom. "Netušil som, že v hľadisku sedí viac ako sto Ďuricov a že sú to moji menovci," povedal po koncerte milo prekvapený Adam Ďurica.

Spoločné korene

Adam prišla podporiť viac ako stovka miestnych, ktorí nosia priezvisko ako on. Niektorí dokonca počas koncertu zistili, že ich s Adamom nespája iba priezvisko.

Nie je vylúčené, že na východnom Slovensku majú aj spoločné korene. Dnes ich žije len v Brezovici viac ako 150. "Môj otec je z Prešova a môj dedko pochádza z Kriván," vysvetlil Adam.

Pozrite si ako vyzerá dedina plná Ďuricovcov:

Súvisiace články

Najčítanejšie