Jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Nový pár šoubiznisu! Smatanovú (29) a Ďuricu (26) spája dieťa
Zdielať na

Nový pár šoubiznisu! Smatanovú (29) a Ďuricu (26) spája dieťa

BRATISLAVA / Viete, čo majú spoločné Zuzana Smatanová a Adam Ďurica? Títo dvaja krásni ľudia sa dali dokopy a nielen, že spolu dobre vyzerajú, ale aj znejú.

Nejde o ľúbostný románik

"Povedal by som iba toľko, že nie s každým sa dá len tak rozprávať o hocičom. To ti musí ten človek sadnúť. Mne Zuzana sedí," nešetrí chválami na speváčkinu osobu Adam.

A tak sa niet čo čudovať, že si táto dvojka povedala svoje áno. Zuzka sa opýtala a Adam neodolal. Tieto vety však nehovoria o žiadnom ľúbostnom romániku. Ale o niečom síce podobne krásnom, ale čisto pracovnom.

Hudobné dieťa

Zuzanu Smatanovú a Adama Ďuricu spája hudobné dieťa. Text krásnej pesničky má na starosti Zuzka a rodil sa postupne, finálnu podobu získal niekedy v lete minulého roka. "Ešte som nemala ani text, ale som cítila, že toto nemôžem spievať sama a akonáhle sa mi niekde v hlave začali objavovať útržky textov, tak som si hovorila, že toto by som vedela zaspievať s Adamom," opisuje speváčka.

Po celý čas, ako pesničku dokončievala, myslela na Adama. Opäť  iba pracovne. Trvalo približne pol roka kým mu zatelefonovala. Aj keď si ju mladý muzikant vypočul, vedel, že keďže je to Zuzanina práca, bude to dobré.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie