Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Smatanová (29) a Polemic na jednom pódiu
Zdielať na
Hudba

Smatanová (29) a Polemic na jednom pódiu

Zuzana Smatanová hrá a spieva popovú hudbu. Skupina Polemic sa zameriava na ska. Napriek odlišnosti týchto hudobných žánrov si našli k sebe cestu a nečakane sa ocitli na jednom pódiu. Neveríte? Máme dôkaz!

Stalo sa tak na koncerte v rámci turné, na ktorom skupina Polemic oslavuje 25 rokov svojej existencie. Zuzka bola nie len výnimočným hosťom ale aj krstnom mamou ich nového albumu. Do rytmu Ska sa naladila úplne bez problémov.

"Tých zážitkov je neskutočne veľa - tá kapela nás sprevádza celý život a niekoho naozaj už do pubert," spomína Petko. My sme sa snažili s chalanov aspoň čo to vypáčiť, ale kapelové tajomstvá si radšej nechávajú pre seba.

Dvadsaťpäť rokov je poriadne dlhá doba, no Polemicov toto číslo vôbec nestraší. Práve naopak - oni sa vydia na pódiách ešte ďalších mnoho rokov. "Niektorí jamajskí umelci to mali tak, že ich z pódia odnášali," filozofoval Bejzo pri otázke, ako dlho ešte chcú hrať. Či to bude aj ich prípad, to si netrúfa odhadnúť nikto, ale povolanie zatiaľ meniť neplánujú.

Okrem kvalitných pesničiek a dobrej pódiovej šou sa Polemici sústredia aj na svoj zovňajšok. V priloženom videu nájdete aj rozhovor o tom, ako ich legendárne obleky vznikajú.

A okrem toho aj debatu o fanúšičkách a jednu milú príhodu, o ktorú sa s nami Bejzo podelil. Tak pozerajte!

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie