Zatiahnuté
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Smatanová (29) vraj vie, ako bude vyzerať o 20 rokov!
Zdielať na
Hudba

Smatanová (29) vraj vie, ako bude vyzerať o 20 rokov!

Speváčka Zuzana Smatanová je skutočný multitalent. Ako z inej planéty! Toľko talentov na rôzne remeslá má len málokto. Napriek jej veľkému úspechu, dokonca nechcela byť ani speváčkou. A aká ju čaká budúcnosť?

Speváčka? Herečka? Maliarka? Režisérka? Textárka? Má vôbec niekto toľko možností sa rozvíjať? Dôkazom toho, že je to možné je napríklad Zuzana Smatanová.

Aj preto, že privoňala už ku každému z týchto remesiel, sme sa spýtali, kde sa vidí o 20 rokov. "Páči sa mi režírovanie a baví ma tiež kresliť. Takže asi niečo z toho," hovorí populárna slovenská speváčka.

Presvedčená je ale o jednej veci, umenia ako takého, sa rozhodne nevzdá. "Či už budem spievať, alebo budem tvoriť pesničky doma len pre seba, alebo pre niekoho iného a možno budem pomáhať iným umelcom."

Najväčšiu kreativitu cíti pri písaní textov. "Niekedy pri písaní textov, mi napadajú aj iné motívy, ktoré by som mohla venovať umelcovi, ktorému by sa hodili viac," dodáva.

Aj Zuzana sa k spievaniu dostala ako slepé kura k zrnu. Ako hovorí, "ja som pôvodne nechcela byť speváčka. Chcela som byť textárka a tvoriť pre iného umelca, možno sa časom k tomu dopracujem."

Zuzana Smatanová potvrdzuje i to, že človek nemusí študovať na to, aby robil to, čo ho baví. Treba len nakopnúť múzu a všetko už pôjde ako po masle. "Keď sa človek nájde v niečom, čo ho naozaj baví, nech sa toho drží ako kliešť," radí Zuzana Smatanová.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie