Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Spevák Ďurica (27) mení povolanie! Je hercom
Zdielať na

Spevák Ďurica (27) mení povolanie! Je hercom

Adam Ďurica sa dal na herectvo, zahral si v seriáli Panelák. Na jeho televíznu premiéru si ale ešte musíme chvíľu počkať. S: My vás teraz ale vezmeme do zákulisia nakrúcania.

Tvorcovia prvého denného seriálu na Slovensku sa rozhodli Adama pozvať na nakrúcanie ako hosťujúcu hviezdu. "Ja som sa toho bál, ale teraz to bolo celkom v pohode, keď mi to okresali a pripravili to na mňa. Bol to pre mňa stres," hovorí spevák.

Hral v rozprávke

"Myslím si, že to zvládol úplne v pohode. Bol veľmi zlatý a išlo mu to," hovorí seriálová Rebeka, Monika Potokárová. Adam o sebe tvrdí, že je trémista, no na pľaci to tak veru nevyzeralo.

Scénu natočil len s jednou pokazenou klapkou, na druhý pokus.  Nešlo o prvý Adamov herecký výkon. Prezrádza, že na svojej stužkovej si zahral v rozprávke.

Neľutuje

"To bolo poslednýkrát, čo som niečo hral. Bol som tam nejaký princ, a teraz druhýkrát," dodáva Adam. Na tú svoju stužkovú speváka pozvala paneláková Rebeka. Tá by to vraj urobila aj v reálnom živote, priznáva, že Adam sa jej páči.

"Možno keby som bola slobodná a keby som mala tú možnosť, tak prečo nie," hovorí Monika. Pre speváka to bola nová skúsenosť, gitaru ale za scenár nevymení. Ako však spieva - neľutuje.

Súvisiace články

Najčítanejšie