Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Adama Ďuricu dostala láska do chládku!
Zdielať na

Adama Ďuricu dostala láska do chládku!

Spevák Adam Ďurica, ktorý momentálne žne úspechy nielen spoločnou skladbou so Zuzanou Smatanovou, ale aj vlastnou piesňou "Neľutujem" cez leto nevytiahne päty z väzenia.

Pracovné leto

Pre niekoho väzenie a muky, pre Adama Ďuricu radosť. Rodák zo Zeleníc, totiž celé leto nevystrčí nos z malej miestnosti a slnko si užije akurát tak cez okno. Dôvod? Láska!

Spevákom väzením sa stáva počas slnečných dní nahrávacie štúdio, v ktorom zarezáva pre úspech svojej skladby "Neľutujem".

V tej chvíli ako sa totiž mladý rocker rozhodol dať svoje city na papier, bolo jeho leto spečatené.

"Pesnička Neľutujem je krásne a úprimné vyznanie mojej priateľke. Vznikla v mojej typickej komponovacej nálade, kedy som si hral tú jednoduchú tému dokola až mi prišla na um fráza - Neľutujem ani jedinú chvíľu s tebou," prezrádza romantik, ktorému s konečnou úpravou chytľavej skladby pomáhal dvorný textár IMT Smile Vlado Krausz.

Hviezdna spolupráca

Okrem Vlada Karusza na Adama stavili aj ďalšie zvučné mená. Producentom pesničky je gitarista zo skupiny Hex, Peter „Ďuďo“ Dudák, pre ktorého to bola prvá spolupráca s mladým hudobníkom, no a skladbu zmixovali a zmastrovali v štúdiu u Maťa Čemu.

Úspech pesničky, ktorá sa už po niekoľkých dňoch stala druhou najhranejšou slovenskou pesničkou, preto posadil mladého speváka, ktorého si možno pamätáte ešte z čias prvej slovenskej Superstar, do štúdia. A to opúšťa len v prípade koncertovania.

Pre ženu

Najčítanejšie