Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Majk Spirit: Chcem spoločný hit s Darou Rolins a Rišom Müllerom!
Zdielať na
Hudba

Majk Spirit: Chcem spoločný hit s Darou Rolins a Rišom Müllerom!

Majk Spirit len prednedávnom vydal nie jeden, ale rovno dva nové albumy! Namiesto toho, aby si doprial zaslúžený oddych, premýšľa, koho by oslovil na spoluprácu. Neuhádnete po kom túži!

Majk Spirit prezradil koho by si želal v nahrávacom štúdiu vedľa seba. "Napríklad s Darinkou Rolins. Mám už otvorenú cestu k interpretom, s ktorými by som chcel spolupracovať. Napríklad Rišo Müller, s ktorým som sa zoznámil minulý rok a som jeho dlhoročný fanúšik," priznáva spevák, ktorý sa volá civilným menom Michal Dušička.

Aj spolupráce umelcov z rôzneho hudobného žánru vedia byť zaujímavé. "Na Slovensku je ešte pár ľudí, ktorých chcem zlákať na spoluprácu. Aby som to dosiahol, musím vymyslieť niečo, čo ich zaujme. Keď budem mať pesničku,pri ktorej budem vedieť, že potrebujem do refrénu Daru alebo Riša, tak ich oslovím," prezradil reper.

Majk Spirit to má našliapnuté správnym smerom. Veď už v roku 2013 sa dostal ako prvý a jediný Slovák do nahrávacieho štúdia nebohého Michalea Jacksona, kde nahral skladbu Beautiful Dreamer so svetoznámou americkou jazzovou speváčkou Maysou Leak.

Majk však priznáva, že spolupráca so zahraničnými interpretmi nie sú jednoduché. "Je to strašne náročné časovo a aj finančne, takže si na to musím vymedziť čas."

Súvisiace články

Najčítanejšie