Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Byť slobodný je samovražda, tvrdí Majk Spirit (29)
Zdielať na
Hudba

Byť slobodný je samovražda, tvrdí Majk Spirit (29)

Ženy treba ľúbiť. Presne toto hlása raper Majk Spirit. Majk je už skoro ako John Lenon s All U need is love. Tak na takúto slávu si ešte chvíľku počká. A počká si tiež na svoju partnerku, pretože žiadnu nemá.

Fešák, úspešný a stále slobodný! 

"Slovensko je plne krásnych žien a preto si myslím, že je samovražda byť slobodný," vyhlásil raper Majk Spirit. Ten má mimochodom v občianskom preukaze meno Michal Dušička.

Majk Spirit si ale frajerku nehľadá! Ženy majú momentálne smolu. "Moja žena je momentálne hudba. Nosím aj jej prsteň! Všetku energiu venujem Majkovi Spiritovi a hudbe," dodal člen známej slovenskej rapovej formácie H16.

Pracovná vyťaženosť umelcovi nedá priestor na žiadne iné aktivity. "Na budovanie vzťahu a na domček s bielym plotom, troma psami, s rodinkou a deťmi zatiaľ priestor nie je," priznal spevák, v ktorého známej pesničke sa spieva: "Ženy treba lúbiť!"

Obraz o svojom vyvolenom, ci vyvolenej si nosíme v mysli pravdepodobne všetci. Predstava Majka Spirita je nájsť si umelkyňu, alebo obyčajnú ženu?  "Asi najlepšie by bolo, keby ani nevedela kto je Majk Spirit," dodal.

A ako by mala vyzerať? "Telo je obraz duše a preto záleží ako bude vyzerať, podľa toho sa dá zistiť aký je človek vo vnútri," myslí si Majk Spirit a ako dodal, "verím na prirodzenú krásu!"

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie