Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Spirit (30) je prvým Čechoslovákom na obálke Esquire
Zdielať na

Spirit (30) je prvým Čechoslovákom na obálke Esquire

Na obálke pánskeho magazínu Esquire sa po prvýkrát objaví československý umelec. Prvenstvo patrí raperovi Majkovi Spiritovi, ktorý sa tak zaradí k najslávnejším svetovým celebritám, ktorých sa na titulke českej mutácie amerického časopisu vystriedalo už viac ako dvesto.

Až doteraz sa na obálke prestížneho amerického časopisu, ktorý u nás vychádza od roku 1996, neobjavila žiadna česká ani slovenská celebrita.

Čerstvému tridsiatnikovi Majkovi Spiritovi sa tak podaril husársky kúsok, keď zlízal smotanu v podobe titulnej strany a šesťstranovej fashion story. V nej sa čitateľom predstaví v netradičnej úlohe.

Špeciálna udalosť, špeciálny tím

"Špeciálna príležitosť si žiada špeciálny tím a preto sme k nafoteniu Majka Spirita pozvali česko-amerického fotografa Pavla Havlíčka. Ten žije dlhodobo v New Yorku, kde sa venuje fotografovaniu celebrít pre stránky prestížnych amerických časopisov a na svojom konte má napríklad fotky Victorie Beckham, Shakiry alebo Anne Hathaway," hovorí Jiří Roth, šéfredaktor českého vydania magazínu Esquire. 

Pozrite si making of video z fotenia Majka Spirita:

Veľká pocta

"Majk si nepotrpí na tom byť prvý, ale je to veľká pocta a pekná predzvesť blížiaceho sa druhého sólového albumu, na ktorý fanúšikovia netrpezlivo čakajú," hovorí manažér Majka Spirita Michal Matejovič.

Majk Spirit je tento rok naviac jediným Slovákom nominovaným v ankete Esquire Man 2014 a má tak šancu svoj úspech v Českej republike ešte zdvojnásobiť. VIAC SA DOZVIETE TU: http://esquireman2014.jenpromuze.cz/majkspirit/

Pri príležitosti tejto spolupráce predstavil raper aj svoju novú značku oblečenia. VIAC SA DOZVIETE TU: www.spirit84.com.

Majk Spirit predstavil aj svoju novú značku, takto vyzerá jedno z tričiek:

topstar.sk

Spirit: bolo to skvelé fotenie

"Je to fantastické. Oni sa rozhodli, že by robili titulku. S tým som samozrejme súhlasil, je to pre mňa pocta," hovorí Majk Spirit. "Super to vyšlo, boli všetci profesionálni, bolo to skvelé fotenie," dodal. Pozrite si priloženú reportáž: 

Titulka prestížneho magazínu Esquire:

topstar.sk

Majk Spirit fotil pre prestížny pánsky magazín:

topstar.sk

Majk Spirit sa objaví na titulke magazínu Esquire:

topstar.sk

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie