Oblačno
20°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Celeste Buckingham (18): Nemyslite si, že ste najlepší na svete!
Zdielať na
Showbiznis

Celeste Buckingham (18): Nemyslite si, že ste najlepší na svete!

Jedna talentová súťaž sa skončila a hneď a zaraz sa začína ďalšia! Spevácka súťaž X Factor, ktorú poznáte z našich obrazoviek konečne prichádza aj na Slovensko a do Čiech. Už tento víkend sa môžu talentovaní speváci prihlásiť na kastingoch a bojovať o historicky najvyššiu finančnú výhru 200-tisíc eur!

A čo to ten X Factor vlastne je? Opýtali sme sa na to tých najpovolanejších, spevákov a umelcov, ktorí pôsobia na slovenskej hudobnej scéne a žnú úspechy.

"Je to spojenie charizmy a talentu. Keď človek objaví v sebe veci, v ktorých je dobrý a pracuje na nich," hovorí slovenský raper Majk Spirit.

Speváčka Lucka Bílá vníma X Factor viac emocionálne. "Pre mňa je to hlavne srdce. Netreba mať vždy veľký hlas, ale dôležité je mať v poriadku dušu a srdce," prezradila Lucka.

Mladučká Celeste Buckingham opísala vlastne samú seba. Ona žne úspechy aj v Amerike a tam sa bez "Faktora X" preraziť rozhodne nedá.

"Každý herec, interpret, spevák a talent musí mať v sebe niečo špecifické a to musí zažiariť. A to je sebavedomie." S tým sebavedomím má Celeste veľkú pravdu. Víťaz speváckej súťaže musí dokázať strhnúť dav, upútať na seba pozornosť a pripútať si fanúšikov.

"Namyslení ľudia nemajú úspech, lebo to nefunguje a je to nesympatické. Hlavne si nemyslite, že ste najlepší na svete," upozorňuje Celeste.

S výhrou, ktorá čaká na víťaza sa všetko zmení. 200-tisíc eur je veľa peňazí a s takouto čiastkou sa už dá rozbehnúť parádna spevácka kariéra.

"Je super, že prídu ľudia a ukážu svoj talent, niekto si ich všimne a dá im šancu presadiť sa. Potom rozdávajú krásu svojim talentom," myslí si Majk Spirit.

Máte X Factor aj vy? Ak áno, príďte nám ho ukázať! Viac sa dozviete tu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie