Jasno
14°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Dovolenkové tipy od Petra Cmoríka. Kde relaxuje najradšej?
Zdielať na
Hudba

Dovolenkové tipy od Petra Cmoríka. Kde relaxuje najradšej?

Spevák Peter Cmorík má vo svojej obľúbenej dovolenkovej destinácií jasno. Aj keď ide o veľmi romantické miestečko, tentokrát to romantika nebude. S priateľkou Mirkou Partlovou totiž zažijú premiérovú kapelovú dovolenku.

Tento rok už stihol Peter s priateľkou Mirkou Partlovou dovolenkovať a cestovať po Číne a iba nedávno sa vrátili z nádhernej Barcelony, kde si užili spoločne pár dní. More aj relax ho ešte iba čaká. Zbalí sa do auta a vyrazí smer Chorvátsko.

"Mam tam veľmi rád mestečko Rovinj. Chodím tam každý rok, lebo to je jeden z najkrajších kútov Zeme,"
vysvetľuje Peter.

Hudobník sa v tomto mestečku cíti ako v raji -má tam všetko, čo potrebuje. "Je to malé mestečko pri mori, s kopčekom okolo ktorého je more, hore je kláštor, chrám, kamenné uličky," vyratúva.

Premiérová dovolenka

Tentokrát ale nepôjde o žiadnu romantiku. Peter totiž nepôjde s Mirkou sám. "Prvý raz v živote budeme mať kapelovú dovolenku - to znamená, že berieme chalanov od nás z kapely aj s priateľkami a celá kapela aj so ženami," vysvetľuje.

Dovolenkovať teda budú ôsmi. Žiadne deti u nich v kapele zatiaľ nehrozia. Prvý by to mohol zmeniť Peťo, ten sa pri tejto myšlienke ale zatiaľ len usmieva.

Peťo Cmorík prezradil, kde bude dovolenkovať. Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie