Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Spevák Peter Cmorik (34) zanedbáva svoj zovňajšok! Kašle na vlasy a bradu
Zdielať na

Spevák Peter Cmorik (34) zanedbáva svoj zovňajšok! Kašle na vlasy a bradu

Spevákovi Petrovi Cmorikovi je ozaj čo závidieť! Po boku má jednu z najkrajších slovenských herečiek Mirku Partlovú. Ale nie, nerastie mu z toho, že sa má dobre, pupok, ale vlasy.

Peťo Cmorik mení imidž! Je z neho vlasáč. Nejde ale o žiadnu stávku či zanedbanosť zovňajšku. Vraj má takéto vlasy od malička.

"Od mojich štrnástich som mal vlasy po lakeť. Potom som sa ostrihal a teraz si ich znova nechávam narásť. Mám svoje vlasy proste rád," prezrádza spevák.

Vlasová symbióza

Peťovi nový look pristane. Svojou bujarou hrivou zaujme už na prvý pohľad. "Ľudia si asi aj zvykli. Nikto mi už nič nevraví. Ja sa z nich teším a máme takú symbiózu. Moje vlasy sú mojou súčasťou tak, ako je to teraz," hrdí sa.

O svoju pýchu sa príkladne stará. Aj jeho polovička Mirka sa hrdí dlhými vlasmi, majú v kúpeľni asi veselo. "Moje sú dlhšie a Mirka si musela zvyknúť," bonzuje.

Útočí aj bradou

Do očí však bijú nielen jeho vlasy, ale aj brada, ktorú si tiež necháva narásť. Na momentálny hipsterský fenomén sa to síce nechytá, ale ako pútavý imidž to stačí. Peťo je v každom prípade típek, čo dokáže prekvapiť a má aj čo ponúknuť. Už teraz majú aj s priateľkou niečo za lubom.

"S Mirkou to máme tak, že ja jej chcem niečo zložiť, skladateľsky. Ale ešte sa to len varí, no niečo určite príde," dušuje sa. Hoci aj Mirka má spevácky talent, na pódiu svoju polovičku poslušne poslúcha. "Nemá na výber. Nie, s Mirkou sa dobre robí, je kvalitná speváčka. Vždy sa vopred dohodneme a potom to funguje," uzatvára spevák.

Súvisiace články

Najčítanejšie