Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Priznanie herečky Partlovej (28): Som úchylná
Zdielať na
Showbiznis

Priznanie herečky Partlovej (28): Som úchylná

Prominentný pár Peter Cmorik a Mirka Partlová na plesy chodia, nie však tancovať, ale pracovať. Mirka sa nám priznala, že nie je parketová levica. Ale čo tam potom robia keď netancujú?

Mladí ľudia radi tancujú, vymetajú diskotéky, alebo sa zvŕtajú na plese. Mirka Partlová mladá síce je, ale tanec? "Tancujem len vtedy, keď musím," priznala sympatická Mirka, ktorá nerada tancuje. Príliš to k sebe nepasuje, ale je to tak.

"Nie som tanečný typ. Ja skôr sedím a strážim veci. Radšej dám prednosť pozorovaniu ľudí, ktorí tancujú,"  hovorí Mirka a vopred sa ospravedlňuje každému, na koho sa vo víre tanca bude pozerať. "Milujem sa pozerať na iných, aj keď je to možno úchylné," šokuje herečka.
Na parket ju neťahá ani jej priateľ spevák Peter Cmorik. "My s Peťom sme sa našli, tancujeme až keď musíme. Raz sme spolu tancoval aj na svadbe, ale až po polnoci. Radšej sa pozeráme," dodáva s úsmevom partnerka Peťa Cmoríka.

Paradoxné však je, že každoročne idú na niekoľko plesov. Ale, čo tam potom robia? "Na plesy chodíme väčšinou pracovne. Sme tam na to, aby sme ľudí zabávali," vysvetľuje Mirka, ktorá je známa aj zo seriálu Panelák.

Mirka Partlová sa okrem vlastnej kože natiahla aj do tej umelej. Sú za tým túžby Petra Cmoríka? 

"Keď máš na sebe kožené nohavice dlhšiu dobu, spotíš sa. A nie je moc erotické, keď tvoj partner z teba musí oblečenie násilne sťahovať," dodala Mirka Partlová.

Takže predstava sexi barmanky v koženej košieľke reálne kontúry asi nikdy mať nebude. Mirke vraj latex smrdí a vie si predstaviť aj erotickejšie veci ako kožu. Viac TU.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie