Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Cmorík (34) a Partlová (28): Hádky kvôli Vianociam!
Zdielať na
Showbiznis

Cmorík (34) a Partlová (28): Hádky kvôli Vianociam!

Celebritný párik porozprával, ako bude tráviť tohtoročné Vianoce. Peter Cmorík a Mirka Partlová sú spolu nejaký ten týždeň, ale vo veľa veciach sa nezhodnú. Dokonca ani v tom, čo bude na ich stole počas štedrovečernej večere!

Vianoce milujú. Už len preto, že budú opäť so svojimi rodinami. A že zavládne vianočná pohoda.

"Ja mám jedno tajné prianie, ale to nemôžem povedať," povedal tajnostkár Peťo Cmorík.

Pri stromčeku Cmoríkovcov či Partlovcov by sa mohli udiať aj nejaké tie pytačky, či nie? "To vám tiež nemôžem povedať," zatĺkal Peťo.

Okrem jedného dobre utajeného želania nechce Peťo už od Ježiška nič. A od Mirky? "Aj Mirku by to zaujímalo, hneď spozornela. Ale ani jej a ani vám neviem odpovedať, ja mám všetko," povedal Zlatý slávik.

Mirka Partlová nie je náročná. Ale keď Peťo prezradil, že na Vianoce si stanovil neobmedzený rozpočet, spozornela! Čo sa jedál týka, na tradičného kapra si hlavne Peťo bude musieť nechať zájsť chuť.

"Keďže Mirka neje ryby, tak nebudeme mať kapra, z čoho som síce smutný, ale nejakého si ulovím," neskrýval sklamanie Peťo. "Ja jem kuracie a nejem ani majonézový šalát, ale Peťovi ho spravím!," dodala Mirka, ktorá je známa slovenská herečka a účinkuje aj v seriáli Panelák.

A tak jediná vianočná pochúťka, ktorá šmakuje obom, je kapustnica! Na to sa zhodnú obaja.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie