Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Cmorík (34) a Partlová (29) zvyšujú na seba hlas cez telefón
Zdielať na

Cmorík (34) a Partlová (29) zvyšujú na seba hlas cez telefón

Život v šoubiznise sa dá pochopiť a akceptovať len ak je váš partner v ňom tiež. Nervozita z novinárov, alebo žiarlivosť sa dá lepšie pochopiť, ale aj tak je toho niekedy na dvojicu priveľa.

Tak tu to zaváňaa pekným problémom! Mirky Partlovej sme sa spýtali, za ktorého herca by vymenila svojho súčasného partnera.

"Tu som, počúvam, za nikoho," povedala. Už sa zdalo, že sa schyľuje k hádke! Keď už to vyzeralo, že Peter Mirkinu odpoveď ustál, ona ešte viac pritvrdila. "Ja mám všetkých svojich partnerov super, tak u mňa je to ťažko," dodala.

Ako bežné páry

Jednalo sa samozrejme o vtip a mala na mysli len tých hereckých partnerov. Energická dvojica funguje tak, ako bežné páry. Občas sa i pohádajú a samozrejme, jeden na druhého žiarlia.

"Samozrejme, ale tak zdravo, ale nemôžeš strážiť toho druhého, keď sa obaja správame normálne, tak to môže fungovať," myslí si Mirka.

Verím v dobro ľudí

Na prvý pohľad mierumilovný Peter vraj najčastejšie zvyšuje hlas v telefóne. "My si tak vieme aj naraz zavolať, čo robíš, však máš obsadené stále, však ti volám," opisuje spevák.

A pri telefóne aj zostaneme. Veď pri ňom si údajne zvyšuje adrenalín najčastejšie. Najmä vtedy, keď mu volajú, alebo píšu novinári. "Ja som taký, že aj odpisujem tým novinárom, ale vo svojej podstate si aj tak napíšu, čo chcú, ale ja stále verím v dobro ľudí, ale nemá to význam," myslí si Peter.

Súvisiace články

Najčítanejšie