Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Párty v Paneláku, Sklár (46) sa musí od rodiny pýtať
Zdielať na

Párty v Paneláku, Sklár (46) sa musí od rodiny pýtať

Na obrazovkách televízie sa objavuje už siedmy rok. Má za sebou 1 200 častí a stále sa teší veľkej obľube! Takýto úspech seriálu trebalo osláviť, ale tentoraz nie v Paneláku ale na párty!

Niektorí prišli na čas, iní s omeškaním. "Som premýšľala, či si obujem tenisky," hovorí herečka Farkašová. U Kristíny nakoniec predsa len zvíťazila pohodlná obuv a dievčatá  medzi sebou nešetrili chválou. Tá mala super sukňu, tá zasa úžasný účes. Všetko si museli povedať hneď pri vstupe na party!

Partlová s Cmoríkom

Mirke Partlovej robil spoločnosť aj Peter Cmorik. Tomu sa herečka v rámci pracovných povinností najskôr otočila chrbtom a potom dokonca priniesla drink iba sebe! "Ako sebe, on sa na mňa vykašľal," jeden na druhého sa sťažovali.

"Ja sa nesťažujem, ty si sa sťažovala," pýtal sa Mirky Peter. Úsmevy, klebietky, chichôty a zábava. Takéto večierky by sa rozhodne mali robiť častejšie.

Klebety o hre

"Tieto žúry si vyslovene užívame, ale sa musíme vypýtať od ženy, aj od detí," priznáva Sklár. Jednu skupinku herečiek sme si dovolili počas vášnivého rozhovoru na chvíľu prerušiť. "Klebetíme o úžasnej divadelnej hre," tvrdí Danica Jurčová.

Herci sa teda nezaprú. Ich práca pokračuje aj v čase voľna. Vírili sa nielen ľudia na parkete, ale i drinky. Tie si prehadzovali hore dolu najskôr profíci. "Vyskúšam to, skúsim, niečo sa priučím," hovorí Sklár.

Inšpiroval sa aj Adny Kraus, ktorý celý čas sledoval zvŕtajúceho sa barmana. Program bol teda pestrý a každý si našiel to svoje. Všade dobre, pri jedle ale najlepšie.

Súvisiace články

Najčítanejšie