Skoro jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Kollera v hoteli koncertovať len tak ľahko neuvidíte, v Tatrách spravil výnimku
Zdielať na

Kollera v hoteli koncertovať len tak ľahko neuvidíte, v Tatrách spravil výnimku

David Koller nekoncertuje často v hoteloch, ale na Štrbskom Plese urobil výnimku. Očaril samozrejme ženy, a to nielen svojim výzorom, ale aj šikovnosťou.

Spieval, hral na bicích, potom na gitare alebo robil všetko dokopy. Tak sa predviedol David Koller vo Vysokých Tatrách. Cez víkend na Štrbskom plese poriadne nasnežilo a David Koller mal jedinú obavu, ako sa z Tatier dostane na ďalšie plánované koncerty.

"Je to typické aprílové počasie, tak rozmýšľam, že mám už prezuté gumy na aute, dúfam, že sa odtiaľto dostanem," povedal spevák.

Protihluková stena

Komorné prostredie hotela, to nie je práve priestor, v ktorom je tento muzikant so svojou kapelou zvyknutý hrať, aj preto sedeli bubeníci za protihlukovou stenou, inak to jednoducho nešlo.

"Preto máme tie steny priehľadné, aby to nešlo do priestoru, lebo ani si nespomínam, kedy sme boli naposledy v hoteloch nejakých," premýšľa Koller.

Na koncerte zaspia

Na Štrbské pleso prišiel David Koller sám, bez rodiny. Ale po koncerte na neho čakali nielen dospelí ale aj detskí fanúšikovia, a tak si na svojich dvoch synov trošku zaspomínal.

"Oni na mojom koncerte, kde ich občas brávam, stále zaspia, ale tak to nielen na mojom, ale aj na ostatných," upresňuje spevák.

Na mieste bola aj redaktorka Mária Pavlíková:

Súvisiace články

Najčítanejšie