Skoro jasno
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Šok na červenom koberci! Madonna na Grammy otrčila zadok v tangách!
Zdielať na
Hudba

Šok na červenom koberci! Madonna na Grammy otrčila zadok v tangách!

Zdroj: isifa

Madonna (56) sa nezaprie! Na včerajšie slávnostné udeľovanie cien Grammy prišla v čudnom kostýme, ktorý jej štedro odhaľoval prsia. Aby si zaistila publicitu, ukázala novinárom zadok!

Madonna ani po rokoch nestratila chuť šokovať a predbiehať sa aj s (o tridsať rokov) mladšími speváckymi kolegyňami. Na verejnosti sa objavuje len raz za čas, a tak sa vždy postará, aby to stálo za to!

Na včerajšom udeľovaní cien Grammy sa popová kráľovná objavila v čudnom kostýme, v ktorom mala pripomínať sexi matadorku. Na šatách najväčšmi zaujal výstrih, ktorý bol na prasknutie. Mnohým však neušlo, že prsia speváčky už nie sú také pevné a v korzete pôsobili deformovane.

Po tom, ako Madonna dostatočne dlho pózovala na červenom koberci a rozdávala úsmevy na všetky strany sa známa rebelka otočila desiatkam prítomných fotografom chrbtom a nadvihla si krátke šaty.

Madonna tak pozdravila novinárov a fanúšikov aj svojím pozadím, ktoré zakrýval len skromný kus látky. Čo sa týka zadočku, nemá sa žijúca spevácka legenda za čo hanbiť. Jej pevné nohy a oblé pozadie sú výsledkom každodennej driny v posilňovni.

Najčítanejšie