Jasno
25°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Madonna opäť šokovala (56): Ukázala fialové bradavky, dotýkala sa rozkroku
Zdielať na
Showbiznis

Madonna opäť šokovala (56): Ukázala fialové bradavky, dotýkala sa rozkroku

Zdroj: Huffington Post

Je to matka štyroch detí, ale v prvom rade je to Madonna! Speváčka sa vyzliekla pre časopis Interview a vyhlásila, že ľudia berú drogy, aby boli bližšie k Bohu.

Kto rátal s tým, že jej éra nahoty skončila, mýlil sa! Škandalózna speváčka si ani dávno po päťdesiatke nedá pokoj a odhaľuje svoje telo ako za mladých čias.

Pre decembrové vydanie časopisu Interview nafotila Madonna sériu pikantných fotografií. Na jednom obrázku sa dotýka rozkroku, na druhom zas leží na posteli s hlbokým výstrihom. Najškandalóznejší záber je však ten, na ktorom Madonna ukázala prsia.

Poprsie má upravené a dofarbené tak veľmi, že sa zdá akoby jej bradavky boli fialové! Podľa niektorých zahraničných médií má Madonna prsia graficky upravené, aby vyzeralo mladistvo.

Madonna

Huffington Post

Madonna sa v rozhovore pre magazín Interview priznala, že vyskúšala všetky druhy drôg a myslí si, že ľudia ich vyhľadávajú, aby boli bližšie k Bohu. O závislosti je aj jej nová pieseň "Devil Prays".

„Je to akoby vás zapojili do Matrixu. Keď ste nadrogovaný, môžete čokoľvek. Preto mnoho ľudí berie drogy, chcú byť bližšie k Bohu. Ale má to len krátke trvanie, a to je ilúzia drogy, myslíte si, že ste bližšie k Bohu, ale ono vás to zabíja,“ podelila sa Madonna so svojimi skúsenosťami.

Interview

,,Vyskúšala som všetko raz, ale keď som bola nadrogovaná, chcela som byť opäť čistá," prezradila speváčka.

Madonna je matka štyroch detí: dcéry Lourdes (18), syna Rocca (14) a dvoch adoptovaných detí Davida (9) a Mercy (8). Práve kvôli svojim najmladším potomkom by sa mohla správať zodpovedne.

Ukazovať prsia a do istej mieri glorifikovať drogy ako falošné, no uveriteľné spojenie s Bohom, nie je ten najlepší príklad.

Lourdes

Zdielať na

Najčítanejšie