Zatiahnuté
19°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Madonna použila Ježiša a historické ikony na propagáciu albumu!
Zdielať na
Hudba

Madonna použila Ježiša a historické ikony na propagáciu albumu!

Zdroj: Instagram/Madonna

Poriadne si zavarila! Madonna (56) pobúrila verejnosť, keď sa prirovnala k Ježišovi a bojovníkom za ľudské práva Nelsonovi Mandelovi či Martinovi Lutherovi Kingovi.

Pobúrila verejnosť i vlastných fanúšikov! Madonna posledné mesiace vo veľkom propaguje svoj nový album Rebel Heart, ktorý má vyjsť v marci. S albumom sa spája obrázok, na ktorom je tvár speváčky omotaná čiernou šnúrkou.

Madonna postupne na sociálnej sieti Instagram a Twitter zverejňovala fotky známych osobností, ktoré majú rovnako ako ona, srdce rebela. S omotanou šnúrkou okolo hlavy tak skončila Marilyn Monroe či socha Ježiša Krista.

Socha Ježiša

Instagram/madonna

Všeobecné pobúrenie však vyvolali až upravené obrázky bojovníkov za ľudské práva. Madonna na Instagrame zverejnila obrázok Martina Luthera Kinga, Nelsona Mandela a speváka Boba Marleyho.

"Využívať tieto osobnosti na propagáciu albumu je úbohé!", napísal na Instagram Madonne jeden fanúšik. "Nechajte ma, nech prestanem nasledovať Madonnu na Instagrame, pretože jej príspevok o Martinovi Lutherovi Kingovi prekročil hranicu," napísal ďalší.

Vlnu kritiky sa Madonna snaží upokojiť vyhlásením, že obrázky známych osobností jej poslali fanúšikovia a nezhotovila ich sama.

Súvisiace články

Najčítanejšie