Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Rapper Kanye West opäť perlil: Vysvetľoval, prečo sa neusmieva
Zdielať na
Hudba

Rapper Kanye West opäť perlil: Vysvetľoval, prečo sa neusmieva

Zdroj: Isifa

Kanye West je známy bizarnými vyhláseniami. Perlí jedna radosť, hoci on si to možno neuvedomuje. Tentoraz prezradil svoju teóriu o vážnej tvári, ktorá súvisí s hradnými pánmi.

Rapper Kanye West sa nedá brať vážne, aspoň nie vždy. Známe sú jeho výroky o tom, že je najväčší žijúci génius v hudbe, jeho talent pochopí až budúca generácia či prirovnávanie sa k Stevovi Jobsovi.

Tento týždeň opäť vyčaril úsmev na tvári mnohým ľuďom, ktorým sa dostalo do uší jeho zdôvodnenie, prečo sa pred fotografmi nesmeje.

"Keď som pracoval na albume Yeezus, videl som knihu z 19. storočia. Pozrel som si fotky všetkých tých ľudí, vyzerali veľmi dobre, boli neskutočné oblečení, no ani jeden z nich sa neusmieval. Paparazzi sa ma neustále pýtajú, prečo sa neusmievam. To mi príde vtipné. Keď sa pozriete na obrazy na hradoch, ľudia na nich sa neusmievajú, pretože to nevyzerá tak dobre," vyhlásil rapper.

Kanye West a Kim Kardashian

Isifa

Kanye svojim negatívnym postojom k usmievaniu nakazil aj svoju manželku Kim Kardashian. Tá sa v minulosti na červených kobercoch tvárila veselo, no teraz má rovnako meravý výraz ako jej partner. Zarážajúce je, že vážnu tvár vyžaduje Kim aj od svojej dcérky.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie