Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
NAJ svadby 2014: Ktorá slávna nevesta bola najkrajšia?
Zdielať na
Showbiznis

NAJ svadby 2014: Ktorá slávna nevesta bola najkrajšia?

Zdroj: People, Hello, Instagram

Rok 2014 priniesol manželské zväzky zvučných mien. Konečne si povedali áno rodičia šiestich detí Angelina Jolie a Brad Pitt. Vydal sa i večný starý mládenec George Clooney a veľkolepú svadbu mala aj Kim Kardashian.

Svadby sú krásna, romantická, no pomerne bežná záležitosť. Nie však, pokiaľ ide o celebrity. Keď sa pred oltár chystajú slávne mená, zrazu celý svet spozornie. Hviezdy chcú mať svoj veľký deň špeciálny, a tak míňajú milióny, aby sa o ich svadbe ešte dlho písalo.

Kim Kardashian a Kanye West

Kim Kardashian a Kanye West

Instagram/Kim Kardashian

Svadba americkej televíznej celebrity Kim Kardashian a rappera Kanyeho Westa sa konala 24. mája sa v talianskej Florencii. Dvojica si pre túto príležitosť prenajala pevnosť zo 16. storočia známu ako Belvedere.

Brad Pitt a Angelina Jolie

Angelina Jolie a Brad Pitt

People, Hello

Herci a dlhoroční partneri Angelina Jolie a Brad Pitt sa vzali 23. augusta. Na obrade v kaplnke na zámku Miraval v južnom Francúzsku bolo všetkých šesť detí hviezdneho páru. Najstarší synovia Maddox a Pax priviedli Jolie k oltáru, dcéry Zahara a Vivienne rozhadzovali lupene kvetov a dcéra Shiloh s bratom Knoxom priniesli obrúčky.

George Clooney

George Clooney a Amal Alamuddin

Hello, People

Herec George Clooney sa oženil s britsko-libanonskou právničkou Amal Alamuddin 27.septembra v luxusnom hoteli v talianskych Benátkach. Dvojica si „áno“ povedala aj o dva dni neskôr v priestoroch benátskej radnice.

Pozrite si ďalšie slávne nevesty, nájdete medzi nimi zlatokopku i sestru Beyoncé:

Súvisiace články

Najčítanejšie