Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Svadobné fotky Jolie (39) a Pitta (50): Nevesta mala pokreslené šaty!
Zdielať na

Svadobné fotky Jolie (39) a Pitta (50): Nevesta mala pokreslené šaty!

Predsa sa podelili s verejnosťou o najkrajší deň ich života! Fotky krásnej nevesty Angeliny Jolie (39) a šťastného ženícha Brada Pitta (50) zdobia obálky časopisu People a HELLO!

Hoci si úzkostlivo strážia súkromie, slávny pár sa rozhodol podeliť s fanúšikmi o svoj veľký deň. Dva časopisy dostali právo zverejniť prvé fotografie z dlho očakávanej svadby slávnych hercov. Čerství novomanželia na nich žiaria šťastím a spokojnosťou!

Najväčšiu pozornosť strhla na seba krásna nevesta. Angelina Jolie povedala áno svojmu dlhoročnému partnerovi a otcovi ich šiestich detí v nádherných šatách značky Atelier Versace. Tie špeciálne pre Angelinu navrhol dizajnér Luigi Massi.

„Luigi je ako moja rodina a neviem si predstaviť nikoho iného, kto by tieto šaty stvoril," prezradila Angelina. „Pozná naše deti a záleží mu na nich a bola veľká zábava dávať to všetko dokopy," dodala úspešná herečka a režisérka.

Angelina Jolie a Brad Pitt na titulke HELLO! magazine

HELLO! magazine

Na nevestiných šatách sa kreatívne neprejavil len módny dizajnér, ale aj jej potomkovia. Angelina sa rozhodla, že jej biele šaty a závoj budú zdobiť farebné kresbičky jej troch biologických a troch adoptívnych detí. Vznikol z toho veľmi nezvyčajný, no dojemný módny kúsok.

Angelina opäť ukázala, že rodina je pre ňu všetkým. A pokreslené šaty nemusia byť pre nevestu žiadna pohroma!

Svadobné fotografie Brada a Angeliny sa nemohli zaobísť bez ich milovaných detí. A tak si spolu s mamou a ockom zapózovali aj Maddox (13), Pax (10), Zahara (9), Shiloh (8) a šesťročné dvojičky Vivienne a Knox.

Angelina Jolie v svadobných šatách na obálke časopisu People

People magazine

Angelina a Brad svoju lásku spečatili 23. augusta na súkromnej ceremónii v Chateau Miraval na juhu Francúzska. Pozvaných bolo len 22 hostí. Angelinin otec, známy herec Joh Voight, sa ceremónie nezúčastnil, hoci bol vraj pozvaný.

Angelinu teda k oltáru priviedli starší synovia Maddox a Pax. Dcéry Zahara a Vivienne zas rozhadzovali lupene kvetov a dcéra Shiloh s bratom Knoxom priniesli obrúčky.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie