Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Angelina Jolie (39) a Brad Pitt (50) sa vzali!
Zdielať na

Angelina Jolie (39) a Brad Pitt (50) sa vzali!

Zdroj: SITA

To, o čom sa hovorilo niekoľko rokov sa stalo konečne realitou. Prominentní herci Angelina Jolie a Brad Pitt sa údajne v sobotu zobrali!

Angelina a Brad spoločne vychovávajú šesť detí, o ich sobáši sa preto špekulovalo už poriadne dlho. Obaja však popierali, že by takúto udalosť v blízkej dobe plánovali.

Podľa amerických a britských médií to bola len pretvárka a jeden z najpríťažlivejších párov Hollywoodu sa v sobotu tajne vzal. 

Hovorca hereckého páru potvrdil, že Angelina a Brad svoju lásku spečatili na súkromnej ceremónii v Chateau Miraval na juhu Francúzska, píše denník Mirror.

SITA

Pár spolu žije už deväť rokov. Dokopy sa dali po tom, ako Brad ukončil manželstvo s herečkou Jennifer Aniston. V roku 2012 sa zasnúbili, avšak o termíne svadby sa vyjadrovali neurčito.Spolu vychovávajú šesť detí Maddoxa (13), Paxa (10), Zaharu (9), Shiloh (8), päťročné dvojičky Knoxa a Vivienne, pričom prvé tri si adoptovali. 

Tie boli na svadbe svojich rodičov prítomné spoločne s rodinou a priateľmi. Angelinu k oltáru priviedli práve jej starší synovia. Zahara a Vivienne na mladomanželov hádzali lupene kvetov a Shiloh s Knoxom mali za úlohu držať snubné prstene.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie