Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Kim Kardashian (34) zakazuje ročnej dcérke smiech!
Zdielať na
Showbiznis

Kim Kardashian (34) zakazuje ročnej dcérke smiech!

Zdroj: Instagram/Kim Kardashian, Isifa

Kim Kardashian si zo svojej malej dcérky North urobila cvičenú opicu. Verte či nie, táto “matka roka“ učí svoje dieťa, ako pózovať pred fotografmi.

Ak ste sa niekedy zamýšľali nad tým, prečo sa malá North vôbec nesmeje, už vieme dôvod. Jej vlastná matka ju totiž učí, že pred kamerami a fotografmi, treba zachovať kamenný výraz!

Kim Kardashian opäť dokázala, že ako matka zlyháva na celej čiare. Škandalózna televízna hviezda sa drží pravidla, že bez úsmevu vyzerá človek na fotografii viac štýlovo a nevidno mu ani vrásky. 

A keďže sa Kim neusmieva na červenom koberci či v blízkosti paparazzov, nebude sa ani jej ročná dcéra!

Kim Kardashian a malá North a ich tvár pre paparazzov

nstagram/Kim Kardashian

Kim kamennú tvár zrejme odkukala od slávnej Victorie Beckham. Avšak bývalej Posh Spice sa nedá vytknúť jedna vec, hoci ona sa tvári pred fotografmi akoby práve zjedla citrón, jej štyri deti sa chovajú úplne normálne. Takýto luxus si však North West nemôže dovoliť.

Kim zverejnila na Instagrame dve fotografie, kde si nacvičuje s dcérkou, ktorá ešte ani nerozumie, že jej mama je slávna, výrazy tváre. "Takéto sme doma a takéto pri fotografoch," napísala Kim k dvom publikovaním snímkam.

Kim a North

Instagram/Kim Kardashian

Kim v poslednom čase zverejnila na Instagrame viacero fotografií, na ktorých sa jej dcérka usmieva. Verejnosť jej totiž vytýkala, že ešte nevideli malé dievčatko bezstarostne sa smiať.

O Kim je známe, že pre slávu urobí všetko a tieto návyky preniesla aj na vlastnú dcéru. Napríklad ju naučila, že fotografom môže niekedy poslať vzdušný bozk.

Kim dcérku pravidelne necháva doma, keď cestuje do zahraničia, jej neprajníci tvrdia, že viac ako o dieťa sa stará o svoj slávny zadok.

Neprehliadnite: Nahý zadok Kim Kardashian (34) sa stal terčom posmechu!

Malá North rozdáva paparazzom pusinky

Instagram/Kim Kardashian

Najčítanejšie