Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Kardashianka s kožušinou medzi nohami! Ochranári sú zhrození
Zdielať na

Kardashianka s kožušinou medzi nohami! Ochranári sú zhrození

Zdroj: Instagram/Kim Kardashian

Kim Kardashian je veľkou milovníčkou luxusu a tiež drahých kožuchov, kvôli ktorým uhynuli desiatky zvierat, čo nenecháva chladnými aktivistov. Najnovšie má Kim z kožušiny aj bikiny!

Čo si dá ušiť z kožušiny nabudúce, toaletný papier? pýta sa jeden rozhorčený komentujúci v diskusii pod najnovšími fotografiami televíznej hviezdy, ktorými ako býva zvykom, šokovala. Za pravdu mu dávajú ochranári zvierat, ale i ľudia, ktorým sa zdá nosenie kožuchov nehumánne.

Kim Kardashian je známou milovníčkov kožušín a kožuchov, ktorých má v šatníku neúrekom. Za svoju kožušinovú záľubu býva často odsudzovaná a kritizovaná. Dokonca sa v minulosti stala obeťou útoku rozvášnenej aktivistky, ktorá jej na luxusný kožuch vyliala vedro s farbou.

Instagram/Kim Kardashian

Kim však kritiku ignoruje, čoho dôkazom sú aj jej najnovšie fotografie z dovolenky v lyžiarskom stredisku, ktoré jej zhotovil jej manžel Kanye West, ďalší veľký milovník kožušín.

Kim vybehla do chladného zasneženého dňa len v bikinách, teda presnejšie "furkinách" ako ich nazvala. Môžeme teda očakávať, že "furkini" budú hitom sezóny.

Nenechajte si ujsť: Kim Kardashian opäť ukázala holý zadok: Ďalšie kontroverzné fotenie pre časopis!

Instgram/Kim Kardashian

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie