Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kim Kardashian ukázala šatník: Luxusné kúsky, no neuveriteľný bordel!
Zdielať na
Showbiznis

Kim Kardashian ukázala šatník: Luxusné kúsky, no neuveriteľný bordel!

Zdroj: Isifa

Kim Kardashian si potrpí, aby vždy vyzerala dokonalo. Hviezda reality show si urobila fotku v šatníku, kde sa chcela popýšiť novým outfitom a svalnatým bruškom, no fanúšikov skôr zaujal bordel naokolo.

Jej úlohou je byť krásna a perfektná za každých okolností a na upratovanie má predsa slúžky! Kim Kardashian na sociálnej sieti Instagram zverejnila momentku zo svojho šatníka, na ktorej stojí oblečená v sivej sukni a crop tope. Oblečenie splnilo svoj účel, ukázalo jej štíhly pás, obtiahlo plné prsia a boky.

Tentokrát však fanúšikovia nespočinuli len na Kiminých slávnych krivkách, ale i na porozhadzovaných veciach okolo nej. Kim má na Instagrame viac ako 22 miliónov nasledovníkov a tí slávnu tmavovlásku kritizovali za to, že si mohla aspoň upratať a potom sa fotografovať.

Kim Kardashian a North West

Instagram/Kim Kardashian

Kim zo snímky aspoň nevystrihla svoju dcérku North West (1), ako to urobila pred pár dňami. Kim na spomínanej fotke držala svoje jediné dieťa v náručí, no vystrihla ho a na zvyšku obrázku ponechala len svoju tvár.

Fanúšikovia nechápali, prečo to urobila a chabá odpoveď Kim len potvrdila jej narcizmus: "North mala na fotke zatvorené oči a ja som sa cítila, že som hodila správny výraz."

Kim z obrázka vystrihla vlastnú dcérku!

Instagram/Kim Kardashian

Súvisiace články

Najčítanejšie