Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Plastikové monštrum: Muž sa nechal preoperovať na Kim Kardashian!
Zdielať na
Showbiznis

Plastikové monštrum: Muž sa nechal preoperovať na Kim Kardashian!

Zdroj: Isifa, Instagram

Jordan James Parke (23) miluje Kim Kardashian natoľko, že sa rozhodol podstúpiť sériu plastických operácií a úprav, aby vyzeral ako jeho obľúbená celebrita!

Šialený fanúšik! Životným cieľom mladého muža menom Jordan James Parke sa stalo odhodlanie, čo najvernejšie pripomínať slávnu televíznu hviezdu Kim Kardashian. Preto si Jordan niekoľkokrát ľahol pod nôž plastického chirurga či investoval do botoxových injekcií.

Jeho fanatická túžba podobať sa na jednu z najfotografovanejších žien sveta ho zatiaľ vyšla na neuveriteľných 150-ticíc dolárov! Jordan chce v premene na Kim Kardashian pokračovať aj naďalej.

Do spomínanej celebrity a jej výzoru sa zamiloval počas sledovania reality show Keeping Up with the Kardashians.

Jordan James Parke

Instagram/Jordan James Parke

 „Je to najdokonalejšia žena vôbec. Jej pleť je perfektná, jej vlasy, všetko na nej je dokonalé,“ nadchýnal sa Jordan v rozhovore pre denník The Sun. Mladý vizážista svojou preoperovanou tvárou priťahuje záujem médií i verejnosti.

„Smejem sa, keď ma ľudia urážajú, že vyzerám umelo. Myslia si, že chcem byť prirodzený? Keby som chcel, tak si vypýtam späť peniaze za zákroky,“ dodal muž, ktorý zjavne žije vo vlastnom vysnívanom svete.

Kim Kardashian je lákadlom pre podivínov: FOTO: Umelec nakreslil nahú Kim Kardashian (34) vlastným penisom

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie