Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Hollywoodske lži: Tieto celebrity vyzerali pred plastikami celkom inak!
Zdielať na
Showbiznis

Hollywoodske lži: Tieto celebrity vyzerali pred plastikami celkom inak!

Zdroj: Isifa, Soda Head

Dokonalosť sa v Hollywoode berie ako samozrejmosť, preto si veľa hviezd ľahlo pod nôž plastického chirurga, aby sa zbavili chybičiek krásy. Prípadne si dali vylepšiť celú tvár tak, že sa z nich stal iný človek.

Hollywood je naozaj továreň na sny. Každá spevácka či herecká hviezda vyzerá na začiatku kariéry celkom ináč, hlavne preto, že za ňou nestojí celý húf kaderníkov, stylistov a vizážistov.

Avšak v šoubiznise existujú desiatky prípadov, kedy za dokonalosťou hviezd stojí práve návšteva plastického chirurga. Operácie dopomohli ku krásnej tvári Megan Fox, Kim Krdashian či Scarlett Johansson. Kým u Kim a Scarlett išlo len o operáciu nosa, Megan Fox si ľahla na chirurgický stôl niekoľkokrát.

Pozrite sa na celebrity, ktorým plastické operácie dopomohli k úspechu a kráse, ale aj na tie, ktoré vďaka zákrokom lekárom teraz vyzerajú ako z hororu.

Halle Berry (48)

Halle Berry

Isifa

Halle Berry sa narodila bielej matke, jej otec, ktorý neskôr rodinu opustil, bol Afroameričan. Krásna mulatka si vraj dala zúžiť nos, aby prerazila ako herečka.

Courtney Love (50)

Courtney Love

youtube/ Haifa Wehbe before

Manželka nebohého Kurta Cobaina sa vďaka desiatkam plastických operácií zmenila na celkom inú ženu. Courtney má okrem iného operáciu nosa, vložené implantáty do pier a tiež zväčšené prsia.

Megan Fox (28)

Megan Fox

Isifa

Aké smutné, že najsexi žena Hollywoodu je umelá od hlavy po päty! Megan začala s plastikami vo veľmi skorom veku, niekoľkokrát si nechala upraviť nos, lícne kosti a vraj podstúpila aj zväčšenie prsníkov.

Pravidelne si necháva zväčšovať pery a je doslova závislá na botoxe, takže jej tvár je ako vytesaná z vosku. Raz sa jej nespočetné zákroky môžu veľmi škaredo vypomstiť...

Mickey Rourke (62)

Mickey Rourke

Isifa

Keď podstupuje plastiky žena, aby odstránila chybičky krásy či oddialila starnutie, je to ešte celkom pochopiteľné, ale keď sa mužský sexsymbol nechá preoperovať na plastikovú príšeru, logika absentuje.

Mickey bol kedysi hollywoodskym krásavcom, no desiatky úprav jeho tváre ho zmenili na nepoznanie. Pred pár mesiacmi podstúpil herec ďalšie zákroky a teraz vyzerá ako celkom iný človek.

Beyonce (34)

Jackie Stallone

youtube/ Haifa Wehbe before

Keď príde reč na nos, máloktorá hollywoodska hviezda ho nemá upravený. Beyonce nie je výnimka, spevácka diva si dala nos zúžiť a tiež si dala zväčšiť prsia.

Kim Kardashian (34)

Beyonce má operáciu nosa a silikónové implantáty v prsiach

youtube/ Haifa Wehbe before

Jedna z najfotografovanejších žien sveta podstúpila dve korekcie nosa. Jej nos bol príliš dlhý a krivý. Dve plastiky a Kim sa môže pochváliť dokonalou súmernou tvárou.

Jackie Stallone (92)

Isifa

Jackie Stallone je bývalá tanečnica a mama Sylvestra Stalloneho. Táto pani, ktorá na svoj vek rozhodne nevyzerá, je známou návštevníčkou skrášľovacích kliník, no ku kráse má ďaleko. Svojmu úspešnému synovi dala Jackie zrejme číslo na svojho plastického chirurga, pretože Sylvester pravidelne chodí na botoxové injekcie.

Nechutné! Tieto známe ženy si dali zväčšiť zadky, zarábajú milióny!

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie