Jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Christina Aguilera (33) po pôrode: Čo to má s prsiami?
Zdielať na
Hudba

Christina Aguilera (33) po pôrode: Čo to má s prsiami?

Zdroj: Isifa

Speváčka Christina Aguilera sa objavila na verejnosti prvý raz od pôrodu svojej dcéry. V červených šatách predviedla krásnu postavu. Štedrý výstrih však odhalil deformované poprsie!

Hudobná diva mala dlhý čas problémy s nadváhou a keď sa jej konečne podarilo dostať do formy, otehotnela so svojím druhým dieťaťom.

Christina si počas tehotenstva svoju útlu postavu dokázala zachovať, a tak, necelé tri mesiace po pôrode, zažiarila na červenom koberci. Spolu so snúbencom Matthewom Rutlerom sa zúčastnila odovzdávania cien  Breakthrough Prize Awards.

Slávna blondínka pútala zaslúženú pozornosť v červených šatách a bola by takmer dokonalá, nebyť jej zdeformovaného poprsia natlačeného vo výstrihu.

Christina Aguilera

Isifa

Christina vždy rada predvádzala svoje zvodné krivky, no asi zabudla, že menej je niekedy viac.

Hruď speváčky však podľa niektorých zahraničných médií vyzerá akoby mala silikóny a tie sa jej počas tehotenstva zdeformovali.

Christina Aguilera a Matthew Rutler

Isifa

Speváčka spolu so svojím snúbencom a zároveň otcom dcéry Summer, ktorú porodila v auguste, pôsobili spokojne a zaľúbene. Christina zatiaľ nezverejnila fotografiu dcérky ani neupresnila, kedy sa chce s Matthewom Rutlerom vziať.

Okrem trojmesačnej Summer vychováva ešte syna Maxa (6), ktorého má spolu s exmanželom Jordanom Bratmanom. 

Nenechajte si ujsť: Ups! Jennifer Lawrence (24) vypadli na premiére prsia!

Christina Aguilera

Isifa

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie