Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ponížená Kim Kardashian: Jej nevlastný otec sa mení na ženu!
Zdielať na

Ponížená Kim Kardashian: Jej nevlastný otec sa mení na ženu!

Zdroj: Isifa

S týmto sa klan Kardashianovcov vyrovnáva len ťažko! Hlava rodiny Bruce Jenner (65) sa čoraz viac podobá na ženu. Dokonca podstúpil niekoľko zákrokov, ktoré údajne svedčia o tom, že sa pripravuje podstúpiť zmenu pohlavia.

Pred pár rokmi by nikomu nenapadlo, že Bruce Jenner, úspešný olympionik a idol mnohých amerických žien, by čo len koketoval s myšlienkou o zmene pohlavia. Život mužného atléta sa však zmenil, keď sa oženil s matkou Kim Kardashian Kris.

Kris mala z prvého manželstva štyri deti vrátane Kim. Bruce prijal deti za svoje a Kris mu porodila ešte dve dievčatá Kendall a Kylie. Rozvetvená rodina je známa z reality show Keeping Up with the Kardashians.

Idylka o harmonickom manželstve Brucea a Kris, ktorú prezentovali pred kamerami, skončila, keď médiá začali rozoberať tvár plastikami posadnutého Jennera. Špekulácie o tom, že jednotlivé zákroky nepodstupuje len kvôli tomu, aby si zachoval mladosť silneli a manželia sa v roku 2013 rozišli.

Bruce Jenner si nechal narásť vlasy, odstránil ohryzok, podozrivo mu narástli prsia a nosí manikúru

Bruce sa odvtedy zmenil na nepoznanie. Nechal si predĺžiť vlasy, často nosí manikúru a podstúpil i chirurgické odstránenie ohryzka na hrtane. Podobný zákrok je sprievodnou operáciou pri zmene pohlavia. Jenner však špekulácie, že chce vyzerať ako žena, neustále dementuje.

Objavilo sa mnoho svedkov z jeho okolia , ktorí tvrdia, že sa bývalý atlét rád oblieka do dámskych šiat a berie hormony, aby sa jeho telo zmenilo.

Časopis In Touch v novom čísle prezentuje Brucea ako ženu (hoci je fotka graficky upravená) a tvrdí, že čoskoro vydá vyhlásenie o zmene pohlavia.

Najčítanejšie