Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Speváčka Cole (32) zbila v bare ženu, poriadne zacvakala
Zdielať na

Speváčka Cole (32) zbila v bare ženu, poriadne zacvakala

Zdroj: SITA

Americkú speváčku Keyshiu Cole zadržali za napadnutie ženy. Podľa portálu TMZ sa tak stalo po tom, ako tridsaťdvaročná interpretka prišla v piatok v ranných hodinách navštíviť rappera Birdmana, s ktorým údajne randí.

Spoluzakladateľ vydavateľstva Cash Money Records Birdman bol v spoločnosti inej ženy, ktorú Cole napadla, pričom jej spôsobila zranenia na tvári. Následne privolali políciu, ktorá speváčku zadržala.

Hudobníčku prepustili po siedmich hodinách na kauciu 46 tisíc dolárov (v prepočte približne 36 tisíc eur), do ktorej jej započítali aj pokutu za bezohľadnú jazdu.

SITA

Keyshia Cole vydala prvý album The Way It Is v roku 2005. Po ňom nasledovali nahrávky Just Like You (2007), A Different Me (2008), Calling All Hearts (2010) a Woman To Woman (2012), pričom prvé tri menované získali v USA platinovú platňu.

V rokoch 2006 až 2008 účinkovala vo vlastnej reality šou s názvom Keyshia Cole: The Way It Is, objavila sa taktiež v dráme V rytme stepu (2007). V máji 2011 sa vydala za basketbalistu Daniela Gibsona, ktorému ešte v marci 2010 porodila syna Daniela Hirama Gibsona Jr. Tento rok v marci dvojica oznámila rozchod. V októbri by mala uviesť na trh nový počin Point of No Return.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie