Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Jay Z dal vedieť svetu, že Beyonce (33) čaká druhé dieťa!
Zdielať na
Hudba

Jay Z dal vedieť svetu, že Beyonce (33) čaká druhé dieťa!

Zdroj: Isifa

Jay Z (44) už dlhšie nevedel udržať tajomstvo! Počas koncertu v Paríži rapper rozvášnenému davu prezradil, že Beyonce je tehotná. Šťastnú novinku zakomponoval do piesne.

Jay Z a jeho manželka Beyonce ukončili v Paríži niekoľkomesačné turné On the Run. Na jednom z posledných koncertov boli fanúšikovia svedkami veľkolepej šou plnej hitov a tiež sa ako prví dozvedeli, že Beyonce je pravdepodobne opäť tehotná!

Jay Z pozmenil text piesne “Beach Is Better” a pridal k nej vetu: “Pretože je opäť tehotná.“

Dvojica je známa tým, že svoje texty často pozmení, aby v nich vyjadrila svoje pocity či novinky zo súkromia, ktoré si inak veľmi strážia.

Je teda veľmi pravdepodobné, že ich jediná dcéra Blue Ivy (2) dostane súrodenca. Beyoncé pred počatím Blue Ivy už jedno dieťa potratila.

Beyonce a Jay Z počas turné On the Run žiarili šťastím a spokojnosťou

Isifa

O problémoch s otehotnením a žiaľom nad stratou ich prvého dieťaťa rapuje Jay Z v piesni Glory, ktorú vydal dva dni po narodení Blue Ivy v januári 2012.

Posledné mesiace sa šepkalo o rozchode slávneho páru, no otec Beyonce Matthew Knowles, ktorý bol v minulosti aj jej manažér, v rozhovore pre rozhlasovú stanicu KRBE tieto klebety vyvrátil. Umelci šokujúce správy o rozvode podporovali, aby sa zvýšil predaj lístkov na turné On the Run.

Pozrite sa, ako Blue Ivy vyrástla: Ktorá superhviezda vyrástla z tohto malého dievčatka?

Súvisiace články

Najčítanejšie