Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Robin Thicke (37) sa po rozchode s manželkou nevie vpratať do kože
Zdielať na
Hudba

Robin Thicke (37) sa po rozchode s manželkou nevie vpratať do kože

Zdroj: Isifa

Spevák Robin Thicke kvôli svojim neverám prišiel o lásku svojho života, a tak to preháňa so žúrovaním a alkoholom. Počas víkendu musela v jeho dome zasahovať polícia.

Robin Thicke je dospelý muž, no za jeho činy počas posledných mesiacov by sa nemusel hanbiť ani výrastok Justin Bieber. Smútok nad stroskotaným manželstvom zaháňa americko-kanadský spevák organizovaním hlučných žúrov.

Zašlo to až tak ďaleko, že dostal pokutu za bujarú párty, ktorá sa konala v jeho dome v Los Angeles. Stalo sa tak počas uplynulého víkendu, keď sa spevákovi susedia sťažovali na prílišný hluk a následne zavolali policajtov.

Robin Thicke bol údajne v čase príchodu hliadky opitý a k mužom zákona sa správal pohŕdavo. Hudbu síce stíšil, no keď odišli, znova ju dal hlasnejšie. Policajti sa však vrátili a dali mu pokutu. Údajne pritom šlo už o druhý podobný incident v priebehu jedného týždňa.

Robin Thicke s manželkou Paulou Patton tesne pred rozchodom

Isifa

Robin Thicke zažil prelom v kariére albumom Blurred Lines (2013). Z platne pochádza aj jeho najúspešnejší hit Blurred Lines, na ktorom spolupracovali aj T.I. a Pharrell William. Pieseň obsadila prvé miesto v hudobných rebríčkoch v USA, Austrálii, Anglicku či Nemecku.

Svetový úspech pomohol jeho speváckej kariére, no jeho osobný život utrpel. Najavo vyšli jeho mnohé nevery, a to znamenalo koniec dlhoročného manželstva s herečkou Paulou Patton.

Manželka ho vo februári tohto roka opustila a nepomohli ani zaľúbené piesne, ktoré jej venoval na desiatkach svojich koncertov či nový album nesúci jej meno. Thicke a Patton pritom tvorili pár od stredoškolských čias. Zosobášili sa 11. júna 2005 a v apríli 2010 sa im narodil syn Julian Fuego.

Súvisiace články

Najčítanejšie