Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Sexica Katy Perry (29) rozdáva peniaze!
Zdielať na

Sexica Katy Perry (29) rozdáva peniaze!

Rebelka Katy Perry sa pustila do boja! Svojím menom, kontaktami a peniazmi chce pomôcť učiteľom a študentom a podporiť školské výskumné projekty.

Speváčka sama nemá špičkové vzdelanie, ale svoj úspech dosiahla tam, kde akademický titul nerozhoduje. Dôležitý je talent a ten má Katy Perry za dvoch.

"Nanešťastie nemám dobré vzdelanie, ale to neznamená, že ho nemôžem získať teraz okolo tridsiatky. Som neuveriteľne nadšená, že sa do tejto iniciatívy môžem zapojiť," priznáva.

Plní sny

Katy je večný snílek, verí na zázraky a rada plní sny aj iným. Až milión dolárov (viac ako 738 tisíc eur) venuje školám na podporu vedeckých projektov. Peniaze pochádzajú z jej aktuálneho turné.

"Vždy som sa zaujímala o dianie okolo seba a som naozaj šťastná, že môžem pomôcť a svoju pozornosť zamerať aj na iné, oveľa dôležitejšie veci ako ostro zelené vlasy, či krikľavo ružové topánky," vysvetľuje.

Speváčka oslávi tento rok tri krížiky. Uvedomuje si teda, že na mládež má veľký vplyv a chce ho patrične využiť. Chcela by ich touto formou pritiahnuť k vzdelaniu, ktoré síce sama nemá, ale považuje ho za zmysluplné.

Súvisiace články

Najčítanejšie