Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Najviac fanúšikov má Katy Perry (29)
Zdielať na
Hudba

Najviac fanúšikov má Katy Perry (29)

Zdroj: ISIFA

Americká speváčka Katy Perry má na sociálnej sieti Twitter najviac fanúšikov. Jej profil sleduje 46,5 milióna ľudí, píše britský denník The Guardian.

Na druhom mieste je kanadský spevák Justin Bieber, ktorý má 46,49 milióna fanúšikov a fanúšičiek. Za ním nasleduje Lady Gaga, ktorá má 40,4 milióna priaznivcov.

Profil amerického prezidenta Baracka Obamu sleduje 39,27 milióna ľudí. Do prvej päťky sa dostala aj Taylor Swift, ktorá má na Twitteri 36,25 milióna nasledovníkov.

Dvadsaťdeväťročná Katy Perry je rodáčkou z kalifornského mesta Santa Barbara. Do povedomia verejnosti sa zapísala v roku 2008 vďaka piesni I Kissed A Girl. POZRITE SI VIDEO.

Priateľka speváka a hudobníka Johna Mayera sa okrem hudby príležitostne venuje aj herectvu. V roku 2010 prepožičala hlas animovanej postavičke v epizóde seriálu Simpsonovci a neskôr i Šmolinke v snímkach Šmolkovia  a Šmolkovia 2.

V roku 2011 hosťovala v komediálnom seriáli Ako som spoznal vašu mamu. Vlani v septembri ju prestížny americký hudobný magazín Billboard vyhlásil za ženu roka 2012.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:50!

Zdroj: topstar.sk, SITA

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie