Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Sexi Katy Perry (29) rozpálila Londýn!
Zdielať na
Hudba

Sexi Katy Perry (29) rozpálila Londýn!

Hity, ktoré obleteli celý svet, farebné pódium, tanečné kreácie a samozrejme Katy Perry. Otvárací koncert jej tretieho svetového turné bol nezabudnuteľným zážitkom pre všetkých divákov a fanúšikov.

Multižena

Prvý z londýnskych koncertov Katy Perry bol pre večer, na ktorý bude obecenstvo ešte dlho spomínať.

Američanka dala zo seba na pódiu len to najlepšie. Jej repertoár tvorili najmä piesne z nového albumu Prism, ale nechýbali ani staršie hity.

Okrem dokonale naspievaných piesní dominovali veľkolepe šou aj nápadité kostýmu a módne doplnky. Nechýbala ani tanečné kreácie či svetelná šou.

Vplyvná Katy nie je len famózna speváčka a príležitostná speváčka, ale hrdí sa aj titulom žena roka, ktorý jej udelil prestížny americký magazín Billboard. Predovšetkým je vzorom pre svojich mladých fanúšikov.

"Je veľmi inšpiratívna. Počúvame jej piesne každý deň a stále ma to teší. Je úžasná," ospevujú umelkyňu Thomas a Rachel Allsoppovci.

Detstvo síce nemala na ružiach ustlané, ale v dospelosti si to nahradila splnením svojho veľkého sna.

Lístky na koncert talentovanej čiernovlásky boli na dračku. Preto v Londýne usporiadali hneď štyri namiesto jedného. Po vystúpeniach naprieč Európou sa kráska s božským hlasom presúva do Spojených štátov, Kanady a Mexika. Svoju šnúru uzavrie u protinožcov.

Pozrite si video z jej londýnskeho koncertu:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie