Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vyhol sa trestu! Proti rebelovi Justinovi Bieberovi (20) stiahli obvinenie
Zdielať na

Vyhol sa trestu! Proti rebelovi Justinovi Bieberovi (20) stiahli obvinenie

Zdroj: SITA

Losangeleský okresný prokurátor neobžaloval kanadského speváka Justina Biebera z údajného pokusu o krádež. Interpreta obvinila nemenovaná žena, ktorá tvrdila, že Bieber sa pokúsil ukradnúť jej mobilný telefón, pretože si myslel, že ho ním odfotografovala. Incident sa mal stať 12. mája na minigolfovom ihrisku v losangeleskej štvrti Sherman Oaks.

Polícia vypočula deviatich zamestnancov ihriska, no ani jeden z nich nevidel, že by spevák žene vzal telefón alebo že by medzi nimi došlo k nejakej fyzickej roztržke.

Neexistuje videozáznam

Z incidentu taktiež neexistuje žiaden videozáznam, ktorý by dokazoval tvrdenia ženy. Na základe nedostatočných dôkazov sa preto prokurátor rozhodol speváka neobviniť.

Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Debutoval v roku 2009 EP nahrávkou My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0, Under The Mistletoe, Believe či kompilácia Journals.

Spevák, ktorého hitmi sú skladby ako napríklad Baby a Boyfriend, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, päť Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy.

Súvisiace články

Najčítanejšie