Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tentokrát to prehnal! Justina Biebera (20) za rasistický vtip neznáša celý svet
Zdielať na
Hudba

Tentokrát to prehnal! Justina Biebera (20) za rasistický vtip neznáša celý svet

Na prešľapy kanadského speváka Justina Biebera sme už zvyknutí, tentokrát to však prehnal. Na verejnosť sa dostalo spevákovo rasistické video, za ktoré si vyslúžil obrovskú kritiku.

Hriechy mladosti

Video uverejnil britský denník The Sun na svojej webovej stránke. Na ňom vtedy 15 ročný Justin Bieber rozpráva kamarátom rasistický vtip a dobre sa na tom zabáva. 

Ľudia z Bieberovho tímu vedeli o existencii citlivého videa a boli ochotní zaplatiť čokoľvek, len aby sa nedostalo na povrch.

Teraz už dvadsaťročný spevák sa za svoju chybu ospravedlnil. Argumentuje tým, že bol dieťa a neuvedomil si, ako veľmi môže týmito slovami niekoho raniť.

"Poučil som sa zo svojich chýb a ospravedlnil som sa. Teraz sa ospravedlňujem opäť, pretože sa video dostalo na verejnosť," cituje Biebera magazín Time.

Na polícii ako doma

Za poslednú dobu má toho Bieber skutočne dosť. Minulý mesiac ho obžalovali z pokusu o lúpež, keď sa mal podľa polície pokúsiť ukradnúť telefón mladej žene.

V júli ho čaká súd, kvôli jazde pod vplyvom omamných látok a bez platného vodičáku. Vo februári zas v kanadskom Toronte napadol vodiča limuzíny. Mesiac predtým mal spoločne so svojim bodyguardom napadnúť paparazza a zamknúť ho na toalete. 

Môžeme len s napätím čakať, čím nás prekvapí nabudúce.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie