Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Za škandalóznu fotografiu sa Justin Bieber ospravedlnil
Zdielať na

Za škandalóznu fotografiu sa Justin Bieber ospravedlnil

TOKIO / Kanadský spevák Justin Bieber sa ospravedlnil! Pred nedávnom zverejnil fotografie pri tokijskej svätyni Jasukuni. Práve tá vyvolala medzi jeho fanúšikmi a fanúšičkami negatívne reakcie.

Ospravedlnil sa

Spevák Justin Bieber sa ospravedlnil svojim fanúšik a svetu za zverejnenie fotografie pri svätyni Jasukuni. Dvadsaťročný interpret tak urobil prostredníctvom služby Instagram.

"Počas návštevy Japonska som požiadal šoféra, aby sme zašli k jednej krásnej svätyni. Nesprávne som si myslel, že svätyne sú len na modlenie. Veľmi sa ospravedlňujem všetkým, ktorých som týmto urazil. Milujem Čínu aj Japonsko," napísal.

Negatívne ohlasy

Spevák zverejnil fotografiu spred svätyne v stredu prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. "Ďakujem za požehnanie," pripísal k fotke. Príspevok následne medzi jeho fanúšikmi a fanúšičkami vyvolal množstvo negatívnych reakcií a Bieber fotografiu stiahol.

Jasukuni vo svete vyvoláva kontroverzie, pretože medzi vojnovými obeťami, ktoré vo svätyni uctievajú, sú aj 14 vojnoví zločinci. Nachádza sa tu tiež múzeum venované druhej svetovej vojne.

Fotografia Justina Biebera pohoršila čínskych a japonských politikov. Viac v priloženom videu:

Pohoršil aj v Amsterdame

Bieber pritom podobným spôsobom znepokojil verejnosť aj vlani v apríli. Počas návštevy Domu Anny Frankovej napísal, že keby nemecké dievča židovského pôvodu nezomrelo v nacistickom koncentračnom tábore, bolo by snáď jeho fanúšičkou.

"Prísť sem bolo pre mňa naozaj inšpiratívne. Anna bola skvelé dievča. Snáď by bola belieberkou," uviedol spevák v knihe návštev múzea sídliaceho v Amsterdame.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Súvisiace články

Najčítanejšie