Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Justin Bieber (19) je závislý na liekoch, hrozí mu smrť!
Zdielať na
Hudba

Justin Bieber (19) je závislý na liekoch, hrozí mu smrť!

Problémy, samé problémy. Nie je snáď deň, v ktorý by Justin Bieber nezapĺňal stránky novín. Drogy, škandály a výtržníctvo sú u neho snáď na dennom poriadku. Teraz mu však ide o život!

Kanadského speváka Justina Biebera žiadajú priatelia, aby podstúpil odvykaciu liečbu. Informoval o tom portál TMZ, podľa ktorého je 19-ročná hviezda závislá na sirupe proti kašľu zvanom tiež "sizzurp". Ten obsahuje kodeín a prometazín a jeho neprimerané užívanie môže viesť k záchvatom či dokonca až smrti. Bieber okrem toho navyše vraj požíva aj veľké množstvo liekov na predpis, nadmerne pije alkohol a fajčí marihuanu.

Príslušníci úradu losangeleského šerifa vykonali štyri dni do zadu raziu v dome kanadského speváka Justina Biebera v kalifornskom meste Calabasas. Dôvodom bol minulotýždňový incident, pri ktorom spevák údajne hádzal na dom jedného zo svojich susedov pokazené vajcia, čím mal poškodiť jeho fasádu. Pri razii našli kokaín! Viac si prečítajte TU.

O tom, že spevákove párty sú povestné a vychýrené sa potvrdilo aj nedávno. Kalifornskú rezidenciu Justina navštívila tri razy za jednu noc polícia. Informoval o tom portál TMZ, podľa ktorého sa na hluk z domu mladej hviezdy sťažoval jeho sused.

Justin Bieber má aktuálne problém za problémom. Juhoamerické turné sprevádzali samé nepríjemnosti. S fanúšikmi, políciou aj prostitútkou. Tati Neves si to s Justinom rozdala a následne vypustila na internet video zo spoločne strávenej noci.

Možno aj škandály, ktoré sa objavili v jeho živote poslednú dobu, ho viedli k rozhodnutiu, že končí s houdbou! Tentokrát nejde o žiadnu špekuláciu ani senzáciu. Spevák svoj odchod na hudobný dôchodok potvrdil pri rozhovore pre rozhlasovú stanicu v Los Angeles. Informáciu priniesol britský denník Independent.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:20!

Zdroj: topstar.sk/TV JOJ, Marcela Gatciová/SITA

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie