Skoro jasno
15°
Bratislava
Grázel Justin Bieber (20)! Na krku má ďalšiu žalobu
Zdielať na

Grázel Justin Bieber (20)! Na krku má ďalšiu žalobu

Opäť má kanadský spevák Justin Bieber (20) problém! Na krku má ďalšiu žalobu. Tentokrát od paparazza Manueal Munoza, ktorý tvrdí, že ho ochranka speváka zamkla na toalete a zbila.

Žaloba za fotografovanie

Kanadského speváka Justina Biebera a jeho bodyguarda Dwaynea Pattersona zažaloval paparazzo Manuel Munoz, ktorý tvrdí, že ho Patterson v januári zamkol na toalete a zbil.

Malo sa tak stať krátko pred tým, než Biebera zatkli v Miami Beach za šoférovanie pod vplyvom alkoholu a drog, navyše bez platného vodičského preukazu a tiež za nelegálne preteky v obytnej zóne.

K incidentu malo dôjsť, keď spevák v sprievode bodyguarda opúšťal nočný klub a Munoz ho pri tom fotil. To sa však nepáčilo Pattersonovi, ktorý fotografa začal naháňať.

Následne sa dostali do neďalekej reštaurácie, kde ho vraj bodyguard zamkol na toalete. Patterson chcel od Munoza, aby vymazal fotografie, pričom ho údajne kopal a udieral. Podľa obvinenia mu taktiež zničil fotoaparát.

Munoz teraz žiada od Biebera a jeho bodyguarda nešpecifikované odškodné. V policajnej správe z incidentu však uviedol, že Patterson ho iba potkol, čím mu spôsobil len malý škrabanec na ľavom kolene. Munoz taktiež policajtom povedal, že si od Biebera vypýtal za fotografie 10-tisíc dolárov (približne 7 300 eur), no Patterson mu nechcel dať viac než 5000 (približne 3 650 eur).

"Paparazzo priznal, že Justin nebol prítomný v čase údajného útoku. Taktiež polícii povedal, že si len poškrabal koleno, keď ho Patterson údajne potkol, no teraz tvrdí, že ho zbil. Nedošlo k žiadnej škode, ide mu iba o peniaze," vyhlásil Bieberov právnik Howard Weitzman.

Krádež mobilu

Nie je to tak dávno, čo polícia začala vyšetrovanie speváka pre údajný pokus o krádež.

Hoci detaily incidentu neprezradil, podľa portálu TMZ.com obvinenie na interpreta podala neznáma žena, ktorá tvrdí, že Bieber sa pokúsil ukradnúť jej mobilný telefón

Spevák si myslel, že ho ním žena odfotografovala. Incident sa mal stať v parku v štvrti Sherman Oaks v Los Angeles v pondelok večer miestneho času.

Súvisiace články

Najčítanejšie